Μετά την πυρκαγιά, στον δρόμο και στα μνήματα


Ξέρεις ποιοι είναι αυτοί; Είναι αυτοί που αγόραζαν το μπουκαλάκι το νερό που τους πούλαγαν 5 ευρώ. Πέντε ευρώ, όσα έδιναν για να πάρουν ρεύμα να φορτίσουν το κινητό τους. Είναι αυτοί που έβαλαν μπόλικα ευρώπουλα στην τσέπη κάποιων αετονύχηδων, που έδωσαν το σπίτι τους στις ΜΚΟ για να πάρουν τριπλάσιο νοίκι απ' το κανονικό. 
Είναι 13000 άνθρωποι που βρίσκονταν στριμωγμένοι εν μέσω πανδημίας σ' έναν χώρο για 3000. (Μ' αρέσει που κράζαμε την προηγούμενη κυβέρνηση ότι στοίβαξε 6000 ανθρώπους σε χώρο για 3000. Παρντόν, Αλέξη! Η παγκοσμίως πιο γελοία κυβέρνηση τους πολλαπλασίασε με μαθηματική πρόοδο.)
Μετά την πυρκαγιά στο ΚΥΤ της Μόριας, σ' αυτό το κολαστήριο και νεκροταφείο ψυχών, είναι άστεγοι, επί ξύλου κρεμάμενοι και κοιμούνται σε νεκροταφεία, σε υπαίθριους χώρους κλειστών επιχειρήσεων και στις άκρες των δρόμων.
Και ο φασίστας ονειρεύεται ξερονήσια, για άλλη μια φορά. Τι κομμουνιστής, τι πρόσφυγας!
Το να χτυπάς τσακισμένο άνθρωπο είναι μεγάλη ατιμία. Ο κομμουνιστοφάγος Μουσχουντής δεν το καταδέχτηκε ποτέ, γι' αυτό πήγε στην κηδεία του η μισή Θεσσαλονίκη. Ξέρεις δα, η Θεσσαλονίκη, εκεί που προσγειώθηκαν ασυνόδευτα παιδιά, (που, όχι δεν ξέραμε ότι υπήρχαν ασυνοδεύτοι ανήλικοι ανάμεσα σε δεκατρείς χιλιάδες ψυχές) και ξεσηκώθηκαν οι ελληναράδες να βγάλουν χολή και χιούμορ του αισχίστου «πάνες και βρεφικό γάλα».
Ξέρεις, βέβαια, ότι τους πρόσφυγες δεν τους πληρώνουμε εμείς και ότι τις δομές τις επιδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, για να ’χει το ακροδεξιό κεφαλάκι της ήσυχο.
Ξέρεις ότι θέλουν να φύγουν, αλλά δεν τους αφήνουμε.
Ξέρεις ότι δεν μπορείς να τους απελάσεις, αλλά βγαίνεις και φωνάζεις «Απέλαση τώρα». 
Ναι ρε, απέλαση τώρα σε όλα τα ακροδεξιά κατακάθια, στους ρατσιστές και στους μισάνθρωπους. Μπας και σταματήσει ο εκφασισμός της κοινωνίας και σταματήσουμε κι εμείς να κοκκινίζουμε από ντροπή!

Ανάρτησα το παραπάνω κείμενο στο φουμπού κι έγινε ένας χαμούλης από σχόλια. Κι επειδή η ανάρτηση ήταν δημόσια (επίτηδες) μπήκανε και κάτι ούγκανα, που άφησαν στίγμα βλακείας και... μπολιτιζμού. 
Αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα, πατήστε ΕΔΩ.

Το Σάββατο οι γενναίοι άντρες των ΜΑΤ έριξαν δακρυγόνα σε γυναικόπαιδα, γιατί έτσι τους άρεσε. Τι χαρές κάναν οι μπατριώτες στα σόσιαλ θα το είδατε, μην τα ξαναλέμε.

Αναρωτιέται κανείς πού βρισκόταν κρυμμένη όλη αυτή η καφρίλα. Αναρωτήθηκε και ο αγαπημένος μου ρεπόρτερ Ξανθάκης πού βρισκόταν κρυμμένο όλο αυτό το μίσος και δημοσίευσε ένα ωραίο άρθρο.