Πέντε σουρεαλιστικά κουλούρια

στον Τόμεκ και στο Κουλούρι του

Ένα πρωί ο ταχυδρόμος έφερε έναν φάκελο με πέντε στρογγυλά, σουρεαλιστικά, φρέσκα, ζεστά και τραγανά κουλούρια με σουσάμι. Δηλαδή όλη τη σειρά του καταπληκτικού Koulouri Comics του Tomek Giovanis, που κυκλοφορεί από τη Jemma Press. 
Κοίτα τύχη! Ύστερα από ένα Like στη σελίδα του fb Koulouri Comics ήρθε ένα μήνυμα ότι το νούμερο 700 Like κερδίζει όλη τη σειρά. Και σε λίγες μέρες την είχα στα χέρια μου.



Πήρα κι εγώ τα τεύχη, πήρα κι ένα τραγανό κουλούρι και πίνοντας έναν εσπρέσο στρώθηκα στο διάβασμα. Πότε έφτασε μεσημέρι ούτε που κατάλαβα. Καταπληκτικός ο Tomek Giovanis και τα κουλούρια του! Φυσάνε οι Έλληνες δημιουργοί! 
Εκείνο που μου έκλεψε την καρδιά ήταν οι αφιερώσεις. Σε κάθε κεντρικό σαλόνι υπήρχε και μία πανέξυπνα τοποθετημένη αφιέρωση στην Τέτη (ξέρετε τώρα, στο άλτερ έγκο της Ιζόλας). Στο τελευταίο τεύχος μάλιστα υπήρχε κι ένα σκίτσο μιας πανικόβλητης Ιζόλας. Να δείτε!


Πώς τα κατάφερε να μην ξεχωρίζει το χειρόγραφο από το τυπωμένο; Έλα ντε! Πώς; 

Παράγγειλα έναν δεύτερο καφέ κι έφτιαξα ένα ευχαριστήριο σκιτσάκι. Δηλαδή, μόνο τα μολύβια. Το μελάνωμα και τα ράστερ έγιναν αργότερα.




Η σελίδα fb Koulouri Comics