Συνέντευξη της Τέτης και της Ιζόλας στο Comicdom και στον Μάνο Γκανά


Ο Μάνος Γκανάς
από τον Jnk Artworks...
Όσοι ασχολούνται με τα κόμικς ξέρουν ότι ο Μάνος Γκανάς είναι φοβερός συλλέκτης με τεράστιο αρχείο. Αν κάποιος ψάχνει κάποια παλιά του δουλειά, δεν έχει παρά να απευθυνθεί στον Μάνο Γκανά. Θα την έχει οπωσδήποτε. Είναι ένα ζωντανό, τεράστιο αρχείο! 
Κι  ακόμα είναι δραστήριος δημοσιογράφος (συγγνώμη, Μάνο, με την καλή έννοια το λέω!) Κάθε εβδομάδα στο Comicdom παρουσιάζει έναν δημιουργό. Με ερωτήσεις απλές, ζεστές, άμεσες και διεισδυτικές μαθαίνουμε πράγματα που δεν ξέρουμε για δημιουργούς που ξέρουμε, που θαυμάζουμε ή που ξέρουμε μόνο από τις δουλειές τους και θα θέλαμε να γνωρίσουμε καλύτερα.

... και η Ιζόλα
Η Τέτη Σώλου (και η Ιζόλα βέβαια) είχαν την τιμή να δώσουν συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στον Μάνο Γκανά και στο Comicdom και να μιλήσουν ελάχιστα για εικονογραφήσεις και πάρα πολύ για καινούργια πράγματα, κόμικς και αυτοεκδόσεις. 


Είναι μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Και συγχρόνως ένα θερμό καλωσόρισμα για την Ιζόλα στον χώρο που φυσάει καθαρός και δημιουργικός αέρας από κάποιον που γνωρίζει τα πάντα γύρω από τα ελληνικά κόμικς, συλλέκτη, εκδότη και δημιουργό!
Για να διαβάσετε τη συνέντευξη, κάντε